Irish foods

2016.10.26

A mai délelőtt az ír gasztronómiáról szólt. Játékos feladatokon keresztül ismerkedtünk meg azokkal az alapanyagokkal, amik alapvetőek az ír ételek elkészítéséhez. Érdekes volt összehasonlítani az ír, a magyar, a lengyel és a svéd konyhát is, mint a résztvevők sajátját.

Délben ebédelni mentünk egy közeli pubba, ahol füstölt lazacot, ír kolbászkát ír burgonyapürével, ír édességet és helyi, corki sört kóstolhattunk.

A délután az ír történelem jegyében telt. Vezetőnkkel, Damien O'Connorral bejártuk Cork múzeumait és történelmi nevezetességeit, megismertük az ír történelem nagyjait.

*******************************************************************************

Our forenoon was about Irish gastronomy. We got to know through funny tasks the main ingredites of the Irish kitchen, and it was interesting to compare them to our own cuisine.

At noon we went to a pub near the school to taste Irish smoked salmon, Irish sausages, Irish smashed potatoes, Irish sweets and the local beer, Beamish.

Our afternoon was in the spirit of Irish history. We went to local museums and visited sculptures, we got to know the great figures of the Irish history.

A tanfolyam helyszíne/

The place of the course:

Cork English World

Crawford Business Park, Bishop St., Cork City, Ireland


Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el